Фото без опису

 

УКРАЇНА

ДУБРІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БАРАНІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  12736 с.Дубрівка, вул.Адмірала Левченка 132, телефон: (04144)74156,74291,74122 E-mail: dubrivkagromada@ukr.net

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

«11»   вересня 2018 року                                                        

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови № 82

з основної діяльності

 

 

Про скликання 

двадцять третьої сесії 

Дубрівської  сільської ради 

VII  скликання

 

Керуючись п.8 ч.3 ст. 42  Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Дубрівської сільської ради :

скликати двадцять третю    сесію  Дубрівської сільської ради VII  скликання 21 вересня   2018 року об 10  год. в приміщенні адмінбудинку сільської ради з таким порядком денним :

 

1. Зміни до сільського бюджету

2. Затвердження штатних розписів закладів освіти

3.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,з метою передачі їх у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам за межами населених пунктів сіл Дубрівка,Радулин, Хижівка,Стовпи,Закриниччя

4. Про надання дозволу на  розроблення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки із земель комунальної форми власності

територіальної громади в особі Дубрівської сільської ради з метою передачі її у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд громадянам.

 5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі у власність громадянам.

6.Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості), що надається у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд громадянам.

7.Про припинення права користування земельними ділянками громадян  та переведення їх до земель запасу сільськогосподарського призначення Дубрівської сільської ради. 

8.Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо  інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності Дубрівської сільської ради

9. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок.

10.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду  для ведення фермерського господарства Даниленку В.М. за межами населених пунктів с. Радулин, с. Закриниччя.

11. Різне

Сільський голова                                        В.П.Козеренко