оголошення

Дубрівська сільська рада оголошує конкурс  на заміщення вакантної посади  Головного спеціаліста з питань освіти, культури і спорту Дубрівської сільської ради.

 Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта не нижче ступеня бакалавра, володіння державною мовою, вільне володіння  персональним комп’ютером, стаж роботи в органах державної влади, органах місцевого самоврядування або педагогічний стаж не менше 2 років.

Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

-заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленим законодавством обмеження щодо прийняття на  службу в органи місцевого самоврядування та проходження  служби;

-заповнену особову картку (форма П-2-ДС) з відповідними додатками;

-дві фото картки 4х6 см;

-копії документів про освіту;

-Декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування  за 2020 рік,(надається  у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті НАЗК)

-паспорт громадянина України;

-довідку про присвоєння ідентифікаційного номера

-письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»

-копію трудової книжки;

-військовий квиток (для військовозобов’язаних).

-документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою ( сертифікат)

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою с .Дубрівка вул. Адмірала Левченка, 132. З 8.00-17.00 перерва з 12.00 до 13.00

тел. 0977623732  Конкурсна комісія

 

Рішення