Фото без опису

Про скликання  двадцять другої сесії  Дубрівської  сільської ради VII  скликання

УКРАЇНА

Дубрівська сільська рада

Баранівського району Житомирської області

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови № 62

з основної діяльності

 

« 26»   червня 2018 року                                                        с.Дубрівка

 

Про скликання  двадцять другої сесії  Дубрівської  сільської ради VII  скликання

 

Керуючись п.8 ч.3 ст. 42  Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Дубрівської сільської ради :

скликати двадцять другу    сесію  Дубрівської сільської ради VII  скликання 10 липня   2018 року об 10  год в приміщенні адмінбудинку сільської ради з таким порядком денним :

 

1. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 6 місяців 2018 року.

2. Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.

3. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,з метою передачі  її у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам .

4. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам та учасникам АТО.

5. Про припинення права користування земельними ділянками та переведення їх до земель запасу сільськогосподарського призначення Дубрівської сільської ради 

6.Про затвердження проекту землеустрою ТОВ «Галекс-Агро» та надання в оренду земельної ділянки площею 14,5088га

7.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної форми власності територіальної громади в особі Дубрівської сільської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров*я та соціальної допомоги

8.Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,з метою передачі  їх в оренду  ТОВ «Дубрівка-Агро» площею 1,495га , 2,1518га.

9.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо передачі в оренду  земельних ділянок комунальної форми власності в оренду громадянам для сінокосіння та випасання худоби.

10.Затвердження Положення та регламенту ЦНАПу у новій редакції.

11.Різне.

 

Секретарю сільської ради, начальнику господарсько – земельного відділу, начальнику  фінансово – економічного  відділу – головному бухгалтеру сільської ради підготувати проекти рішень та необхідні матеріали з вище зазначених питань та оприлюднити на дошці оголошень сільської ради.

 

Сільський голова                    ( підпис існує )                         В.П.Козеренко