Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуМиколу Харитоновича Хомича в Радулині знають всі дорослі і діти . Знають, що він не тільки лікар, письменник, а й спонсор, який протягом уже багатьох років проводить свято в Радулині на Івана Купала. Так і цього року 7 липня було проведено під його керівництвом.

Гарний вечір. Тиша, Біля ставу зроблена і прибрана зеленню сцена, на якій готуються до виступу Баранівські козаченьки. Біля сцени Радулинські господині виставляють свої пироги. Починають сходитись люди. А десь неподалік чути пісні гурту Мальва міста  Новоград-Волинського, яким керує Кучинська Галина Оксенівна

Починається свято…

З привітанням гості зустріли Кучинську Г.О. і гурт Мальва. Дружні купальські за звичаєм хороводи, танці, сценки. Серединкою свята був виступ сільської молоді Радулина, які теж брали активну участь. Красиво співали діти художньої самодіяльності Чорноус Оленка. Лук’янець Даринка, Сацюк Оля і Мисюра Наталочка. А перлиною виступу був Яремчук Вадим, який покорив серця своїм співом весь присутній народ.

Далі програмою були Радулинські пироги. Дійсно, ніде не печуть таких пирогів, як Радулинські жіночки: смачні, духм’яні, з різною начинкою, а головне, що за мить їх роз’їли присутні гості, в журі визначили місця нагородження.

Першим місцем була нагороджена Горбаченко Тетяна, якій подарували духовку. Другим – Іванчик Валентину, яка отримала призову нагороду сушку. Третє місце отримала Зубенко Тетяна і одержала в подарунок електричну плитку.

Далі програмою були оголошені і нагороджені призами дітки, за твір на тему: «Україна обпалена війною», який був наперед оголошеним Миколою Харитоновичем.

За 1 місце Андрощук Маша, отримала планшет

За 2 місце Чорноус Оленка, отримала музичну колонку

За 3 місце Ковальчук Маша, отримала павербанк

Скільки радості було в цих дітках, які бігли на сцену за призами !!!

Продовжував вечір гурт Мальва. Цікаві конкурси, прижки через вогнище, пускання вінків на воду було дуже красивим видінням. Куди не кинь оком – в вишиванках дівчатка, у красивих віночках, з квітами.

А уявіть собі, які лиця були у гостей присутніх свята, коли у небо вибухали святкові феєрверки. То просто треба було побачити!

Закінчували свято Баранівські музиченьки, які співали до ранку. А присутні з Колодянки, Зеленого Гаю, Хижівки, Дубрівки, Мирославля та інших сіл не хотіли розходитись, бо було дуже і дуже весело.

Хочу дуже подякувати Миколі Харитоновичу за таке свято, за подарунки,  за веселий настрій, за феєрверк, за солодощі, які отримали учасники художньої самодіяльності, за свої книги, які дарував учасникам свята, адже таке може зробити для села тільки людина з великої літери.

Дай Вам Бог здоров’я

Завідуюча клубом с.Радулин

Горбаченко Тетяна Гумарівна

 

Фото без описуФото без описуФото без опису