Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікування якості предмета закупівлі «Капітальний ремонт їдальні та харчоблоку Дубрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою: вул. Адмірала Левченка, 131, с. Дубрівка, Новоград-Волинського району, Житомирської області»


1. Замовник:

 

Назва замовника

 Дубрівська сільська рада

Код за ЄДРПОУ

04344446

Місцезнаходження

12736, Україна, Житомирська обл., с.Дубрівка, вул.Адмірала Левченка, буд.131

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками [прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу (із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку), електронна адреса

Коваль Руслан Миколайович, тел. (04144)74291, email: dubrivkagromada@ukr.net

 

2. Номер закупівлі в електронній системі закупівель Prozorro:

UA-2021-08-25-009466-a  

3. Предмет закупівлі:  

 

Вид предмета закупівлі

роботи

Конкретна назва предмета закупівлі

Капітальний ремонт їдальні та харчоблоку Дубрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою: вул. Адмірала Левченка, 131, с. Дубрівка, Новоград-Волинського району, Житомирської області

Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі(лотів) (за наявності)

 Класифікація за ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація

4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн)

2 593718,20  грн (з ПДВ)

5. Кількість

1 робота 2 593718,20  грн (з ПДВ)

6. Ціна за одиницю

 

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

очікувана вартість закупівлі робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», а також Галузевих виробничих норм ГБН Г.1-218-182:2011 «Ремонт автомобільних доріг загального користування. Види ремонтів та переліки робіт» відповідно до розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації.

 

Сьогодні українська шкільна освіта не надає учням ті знання, вміння та компетентності, що є необхідними для подальшого успішного професійного та особистого розвитку. Крім того, існує велика диспропорція в якості освіти між міськими та сільськими школами, що призводить до нерівності можливостей учнів. Ми втілюємо в життя проєкт  «Капітальний ремонт їдальні та харчоблоку Дубрівської ЗОШ I-III ступенів за адресою: вул.Адмірала Левченка, 131 с.Дубрівка, Новоград-Волинського району, Житомирської області» з закупівлею обладнання,  на засадах дитиноцентризму, що базується на цінностях, задля рівного доступу до якісної шкільної освіти незалежно від місця проживання. Щоб  випускники школи були самодостатніми, творчими та креативними особистостями, які мають ґрунтовні знання та володіють компетентностями, що потрібні у сучасному світі. У школі буде створюватись безпечне, комфортне, сучасне та інклюзивне освітнє середовище. Це стимулюватиме учнів до навчання, а також допоможе зробити правильний вибір подальшої освітньої чи професійної траєкторії.

Недостатня якість надання освітніх послуг зменшує престиж життя в селі, що у свою чергу спричиняє відтік населення. Дубрівська ЗОШ I-III ступенів Баранівського району Житомирської області (далі- Дубрівська ЗОШ I-III cтупенів) визначена опорним закладом, який має дві філії: Мокренська ЗОШ I-III ступенів Баранівського району Житомирської області, Хижівська ЗОШ I-III ступенів Баранівського району Житомирської області. Реалізація проєкту «Капітальний ремонт їдальні та харчоблоку Дубрівської ЗОШ I-III ступенів за адресою: вул.Адмірала Левченка, 131 с.Дубрівка, Новоград-Волинського району, Житомирської області» з закупівлею обладнання, підніме престиж навчання, проживання в сільській місцевості, та  буде відчутне по всій території громади де проживає 3800 жителів, з них  близько 400 учнів шкіл, в тому числі 2 учні з особливими освітніми потребами, що отримують загальну середню освіту.