Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості, виконком Дубрівської сільської ради оприлюднює Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проєкту.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: виконком Дубрівської сільської ради.

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту розпочато з дня її оприлюднення на сайті Дубрівської сільської ради, info@dubrivska-gromada.gov.ua, у розділі «Новини» (https://dubrivska-gromada.gov.ua/news/1705300345/). Відповідно до частини четвертої статті 12, громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (зокрема, в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.

Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до Дубрівської сільської ради. Адреса: 12736, Житомирська обл., Звягельський р-н, с. Дубрівка, код ЄДРПОУ: 04344446. Відповідальна особа: голова сільської ради Яківчук Павло Павлович, контактні дані: e-mail: info@dubrivska-gromada.gov.ua; тел.: 0965101648. Строк подання зауважень і пропозицій становить 10 днів з дня публікації цього Повідомлення.