Відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій та зауважень громадськості, виконком Дубрівської сільської ради оприлюднює Заяву про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки проекту.
Орган, що прийматиме рішення про затвердження документу державного планування, виконком Дубрівської сільської ради.
Передбачувана процедура громадського обговорення відповідно: до частини четвертої статті 10 Закону України «Про стратегічну стратегічну екологічну оцінку, громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту розпочато з дня її оприлюднення на сайті Дубрівської сільської ради, Email: info@dubrivska-gromada.gov.ua, у розділі «Новини» (https://dubrivska-gromada.gov.ua/news/175300345/). Відповідно до четвертої Статті 12, громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (зокрема в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки.
Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки подаються до Дубрівської сільської ради. Адреса: Адреса: 12736, Житомирська область Звягельський район с. Дубрівка. Код ЄДРПОУ: 04344446. Відповідальна особа: Сільський голова/староста: Яківчук Павло Павлович, контактні дані: е-mail:info@dubrivska-romada.gov.ua, телефон: 096 5101 648. Строк подання зауважень і пропозицій становить 10 днів з дня публікації цього Повідомлення.