Новоград-Волинська ок­ружна про­ку­ра­ту­ра вста­нов­лює ді­тей, пос­траж­да­лих від во­єн­них зло­чи­нів в Ук­ра­їні

Новоград-Волинська ок­ружна про­ку­ра­ту­ра вста­нов­лює ді­тей, пос­траж­да­лих від во­єн­них зло­чи­нів в Ук­ра­їні внас­лі­док втор­гнен­ня ро­сій­ської фе­де­ра­ції, та оче­вид­ців во­єн­них зло­чи­нів, в ре­зуль­та­ті вчи­нен­ня яких зни­ще­но та пош­кодже­но зак­ла­ди ос­ві­ти

Документування злочинів армії рф в Україні

Документування злочинів армії рф в Україні – важливий етап у процесі притягнення злочинців до відповідальності. Така робота по всій країні ведеться представниками правоохоронних органів, прокуратури, міжнародними експертами та представниками громадського сектору України.

Держпраці розширює пілотний проєкт: тепер консультаційний супровід можуть отримати усі роботодавці

З початку бойових дій на території України Держпраці докорінно змінила підходи до реалізації своїх повноважень. Головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України.

Як отримати компенсацію 6 500 грн за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб?

Постановою Кабміну від 20 березня 2022 року № 331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Підтримка для власників житла, які безоплатно прихистили переселенців

За дорученням Президента України Урядом розроблено соціальний пакет для підтримки внутрішньо переміщених осіб, яким врегульовуються питання соціальних виплат, працевлаштування, а також розміщення осіб, які втратили або вимушено покинули своє житло.

Допомога на проживання. Як внутрішньо переміщеним особам отримати кошти від держави — покрокова інструкція

Через війну росії проти України внутрішньо переміщені особи, які змушені були покинути місце постійного проживання, можуть отримати від держави допомогу на проживання.