Фото без опису

Щорічна серпнева освітянська конференція «Досягнення та виклики на шляху створення Нової української школи» об’єднала педагогічних працівників навчальних закладів Дубрівської сільської ради ОТГ, які разом підбили підсумки 2016-2017 навчального року, пораділи успіхам, окреслили плани на прийдешній навчальний рік та обговорили Концепцію нової української школи.

Учасників та гостей конференції вітав ошатно прибраний зал Будинку культури з усім необхідним обладнанням для створення плідної атмосфери співпраці і взаєморозуміння, а також просто гарного настрою, що додасть її учасникам наснаги та сили у новому навчальному році.

Перед початком конференції всіх педагогічних працівників та гостей привітали вихованці   Дубрівського ДНЗ.

У роботі заходу взяли участь народний депутат Верховної Ради України В. М. Литвин, заступник голови виконкому   В. П. Козиренко, депутат районної ради В. П. Козеренко, старости сіл та громадськість.

Розпочалася конференція із доповіді сільського голови Козеренка В. П.              В обговоренні доповіді взяли участь: Марчук П. С.-  директор Дубрівської ЗОШ І – ІІІ ст., Носальська Л. С.- заступник директора з виховної роботи Мокренської ЗОШ І – ІІІ ст.., Сірук О. Г. – вихователь Дубрівського ДНЗ, Вікторовська О. В. – вчитель історії Хижівської ЗОШ І – ІІІ ст..  Виступи супроводжувались презентаціями.                      

З вітальним словом до педагогічних працівників звернувся депутат Верховної Ради України В. М. Литвин, нагородив Грамотами Міністерства освіти і науки України та Подякою Академії педагогічних наук України кращих вчителів громади, а також вручив сертифікати на придбання мультимедійних комплексів.

За плідну роботу з обдарованими дітьми, за сумлінну працю, високу педагогічну майстерність, творчий пошук, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління були нагороджені педагоги грамотами та подяками Дубрівської сільської ради ОТГ. Для всіх присутніх прозвучали пісні, які виконували учні Дубрівської ЗОШ І – ІІІ ст..

Підсумовуючи роботу педагогічної конференції, старший методист Дубрівської сільської ради ОТГ Н. О. Козеренко,побажала елітному товариству натхнення та успіху, спрямованих на підвищення якості освіти, яка б відповідала найвищим світовим стандартам та вимогам сучасності.