Фото без опису

     У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

     Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

     Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. У передостанні дні весни у школах сіл Дубрівської обєднаної територіальної громади , як і повсюди в навчальних закладах України, пролунав останній дзвоник. Для   одинадцятикласників він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – випускні екзамени, зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.

     Серед гостей на урочистих лінійках у кожному навчальному закладі  побували представники  громади, зокрема заступник голови Козиренко Володимир Петрович, методисти з організаційно – навчальної роботи соціально – гуманітарного відділу Козеренко Надія Олександрівна та Фом'юк Наталя Петрівна. Вони, як люди справи, насамперед радили випускникам щоб вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні. Тож вибирати треба такі спеціальності, в яких є потреба української економіки.

     Під час урочистої лінійки керівництво школи нагородило грамотою та преміювало вчительку математики Дубрівської ЗОШ I-III ст. Хімічук Галину Миколаївну в розмірі посадового окладу, яка стала переможцем обласного конкурсу «Вчитель року» в номінації «Математика» та представляла Житомирську область на III турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року».

     Також керівництво відзначило грамотами кращих учнів, які здобули призові місця у районних та обласних шкільних олімпіадах.

     Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків. Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні молодших класів.

     І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Дубрівська ЗОШ I-III ст.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Мокренська ЗОШ I-III ст.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису