Фото без опису

                                                         

УКРАЇНА

Дубрівська сільська рада

Баранівського району Житомирської області

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови № ____

з основної діяльності

 

«____»   березня 2018 року                                                        с.Дубрівка

 

Про скликання  двадцятої  сесії  Дубрівської  сільської ради VII  скликання

 

Керуючись п.8 ч.3 ст. 42  Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Дубрівської сільської ради :

Скликати двадцятусесіюДубрівської сільської ради VII  скликання 28 березня   2018 року об 10  год в приміщенні адмінбудинку сільської ради з таким порядком денним :

 

1. Про затвердження « Програми розроблення містобудівної документації населених пунктів  Дубрівської сільської  ради на 2018-2021 роки»

2. Про організацію роботи з розроблення містобудівної документації населеного пункту с.Дубрівка Дубрівської сільської ради

3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває в  користуванні з метою передачі її у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Сікану Анатолію Петровичу.

4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,яка перебуває в користуванні ,з метою передачі її у власність для ведення особистого селянського господарства Сікану Анатолію Петровичу.

5. Про скасування рішення 18сесії 7сликання від 17.01.2017року №432 «Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо  інвентаризації земельної ділянки комунальної форми власності Дубрівської сільської ради»

6. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Баранівському комунальному підприємству «Полісся-Фарм».

7. Про надання дозволу на  розроблення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки.

8. Про погодження щодо затвердження Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду ПП «ГАЛЕКС-АГРО».

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Більчук Людмилі Вікторівні.

10. Про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік.

 

Секретарю сільської ради, начальнику господарсько – земельного відділу, начальнику  фінансово – економічного  відділу – головному бухгалтеру сільської ради підготувати проекти рішень та необхідні матеріали з вище зазначених питань та оприлюднити на дошці оголошень сільської ради.

 

Сільський голови                      _________________               В.П.Козеренко