День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого в Україні відзначається пам’ятна дата – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. В Україні цей день приурочений до річниці виведення радянських військ з Афганістану.У Дубрівській громаді в цей день  зібрались заступник сільського голови Козиренко В.П. та воїни інтернаціоналісти , щоб згадати українських хлопців, які побували в пеклі афганської війни, віддати данину пам’яті всім тим, хто воював, виконуючи свій інтернаціональний обов’язок , данину поваги ветеранам, які живуть поруч із нами і пам’яті тим, кого вже немає в живих.

У Дубрівській ОТГ провелась робота по збору гуманітарної допомоги військовим АТО та жителям м. Авдіївка.

9.02.2017р.в Дубрівській ОТГ провелась робота по збору гуманітарної допомоги військовим АТО та жителям м. Авдіївка. Серед зібраної допомоги продукти харчування, теплий одяг, ковдри та предмети першої медичної допомоги. Загалом понад три тонни. У зборі  гуманітарної допомоги  взяли участь працівники шкіл, учні,  старости та жителі громади

За сприянням Голови РДА М.Р.Вельчинського Дубрівська ОТГ отримала 27 січня 2017 6 велосипедів .

     За сприянням Голови РДА М.Р.Вельчинського Дубрівська ОТГ отримала 27 січня 2017  6 велосипедів . Під час заходу повідомлено, що велосипеди  надані  працівникам  з надання соціальних послуг населенню.

Дубрівська загальноосвітня школа отримала 11 комп’ютерів з КНР

     У рамках соціального проекту, втіленого завдяки домовленостям між урядами України та Китайської Народної Республіки, до Житомирщини надійшли 834 комплекти комп’ютерів, які передадуть до шкіл області. Усі пристрої оснащені ліцензійним програмним забезпеченням. Сертифікати на їх отримання голова Житомирської ОДА Ігор Гундич і голова облради Володимир Ширма вручили керівникам міст, районів і ОТГ 21 грудня.