День села – особливе свято, яке об’єднує всіх хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось. Тож нехай це свято принесе Вам та вашим родинам щастя, добробут та злагоду. Міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру Вам та Вашим близьким. Нехай живе ваше рідне село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.  Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині.

Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ села Дубрівка, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомогають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

Тож нехай же і надалі процвітає наше село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, влада, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому. Адже саме покращення якості життя та добробуту людей – основне наше завдання.                

 

Зі святом Вас! 

Виконавчий комітет Дубрівської сільської ради